Brasstacks Brewing Company
 

Kahoots

American Pale Ale - Definitionen av amerikansk pale ale. Massor av humle och en lite lättare men balanserad kropp gör att Kahoots funkar perfekt så väl på stranden som till maten eller framför TV:n till Mythbusters. Söker du en pale ale som inte snålat på smaken så är detta svaret!

ABV: 5.0%

IBU: 26

Artikel#: 32567

Passar till:

Grillat & burgare
Risotto
Schnitzel

 
 

The Conductor

IPA - The Conductor är en India Pale Ale i modern amerikansk västkuststil. Ansenliga mängder Centennial-, Mosaic- och Cascadehumle samsas i den dimmigt bärnstensfärgade ölen och ger en balanserad smak av citrus och nyklippt gräs som avslutas med en tydlig beska. Säljs i Systembolagets Uppsalabutiker och utvalda krogar. Spotify-playlist

ABV: 6.8%

IBU: 58

Artikel#: 31019

Passar till:

Grillat & burgare
Hårdost
Svamppasta

 
 

Automic

New England Imperial IPA - Embrace the haze! En fyllig och modern Double IPA rejält torrhumlad med den nya humlesorten El Dorado. Vi brygger Automic med en liten procent majsflingor för att att få till ett snyggt gyllene dis i glaset som i folkmun ibland kallas för humlejuice.

ABV: 8.0%

IBU: 64

Artikel#: 32720

Passar till:

Burgare
Thai
Solsken

 
 

Shummer

Hoppy Sour - En syrlig, smakrik och fräsch folköl med Amarillo-humle! Ideal för konsumenten som vill uppgradera sin standard-öl för en dag i hängmattan eller för ölkonnässören som vill ha något mindre alkoholstarkt men likväl spännande att hälla i ölkupan. Folköl på nästa nivå!

ABV: 3.5%

IBU: 19

Passar till:

Grillat på semestern
Gott sällskap

 
 

Bottle Royale

Black IPA - En stil som bäst kan beskrivas som en skogspromenad strax efter ett regnväder. Chinook-humle ger den smak och arom av tallbarr och citrus, som vi möter upp med kallmäskad mörk malt. Kallmäskad för att uppnå en rostad ton som lirar bra med den uppfriskande humlen.

ABV: 5.9%

IBU: 72

Artikel#: 32719

Passar till:

Hårdrock

 
 

Carambar

Amber ale - en bärnstensfärgad maltbomb i brittisk tappning! Rikligt med havre ger tillsammans med Pale Ale, Amber, Biscuit och Münchner-malten Carambar sin generösa kropp. Funkar lika bra till söndagssteken som när du bara är sugen på en god öl.

ABV: 6.0%

IBU: 29

Artikel#: 31832

Passar till:

Höstiga grytor
Hårdost
Choklad

 
 

Pom-Pom

Pomegranate blonde - Pom-Pom är en öl som sticker ut. Till stilen är det en ljus blonde bryggd med korn-, pilsner-, vetemalt och havregryn. I jästanken tillsätter vi honung, granatäpple, salt och ciderjäst. Resultatet blir en svalkande, session-aktig öl som samtidigt har massor av karaktär. Spotify-playlist

ABV: 4.8%

IBU: 33

Artikel#: 31052

Passar till:

Chèvresallad
Skaldjur
Thai-rätter

 
 

Blueberry Backbone

Imperial stout - En kraftfull och mörk öl med svenska blåbär och kallbryggt kaffe. Den har en rik maltbas med bland annat Chocolate- och Black malt. I kombination med Centennial- och Chinookhumle, laktos och syrlighet från väl tilltagna mängder blåbär blir det en balanserad och spännande stout. Säljs i Systembolagets Uppsalabutiker och utvalda krogar. Spotify-playlist

ABV: 8.0%

IBU: 60

Artikel#: 31021

Passar till:

Ribs & BBQ
Chokladkaka
Musslor